Direct naar de contentDirect naar de footer

Flamingo University

Iedereen is welkom in onze enige echte Flamingo University. Volg hier verschillende trainingen op technisch gebied of voor bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen in content, tafelreserveringen of zakelijk.

Reserveer een tafel voor een training in onze Flamingo University. Voor al onze collega's van de Valk Exclusief hotels bieden wij verschillende specifieke trainingen aan:

 • Contenttraining (Umbraco) per hotel:
  Ontvang informatie over het beheren van uw website in Umbraco en Service V4
 • Technische training:
  Ontvang informatie over technische instellingen in ServiceV4 zoals het koppelen van arrangementen, kamers etc.
 • Nieuwe ontwikkelingen:
  Demo van de nieuwe ontwikkelingen
 • Tafelreserverings training:
  Training voor het werken met tafelreserveren V4
 • Zakelijke training:
  Uitleg over de zalenmodule, lokale corporates en business travel

De herkomst van de naam 'Flamingo University':
Bent u bekend met Google's T-Rex Stan die staat in Silicon Valley? Tegenwoordig ontwikkelt de digitale wereld zich sneller dan ooit tevoren. Wat vandaag nieuw is, kan morgen alweer achterhaald zijn. En toch zijn veel grote bedrijven alleen gericht op winst op korte termijn. Veel grote bedrijven verloren hun marktpositie of verdwenen zelfs volledig van het slagveld dat digitalisering heet. Degenen die zich niet bewust zijn van, of niet bereid zijn om met deze trends om te gaan, lopen het risico om te verliezen. Dit is dan ook de gedachte achter deze T-Rex. Alleen de flamingo heeft zich in de oertijd aangepast aan nieuwe leefomgevingen en op die manier 'gewonnen'.