Direct naar de contentDirect naar de footer
De mooiste deals en samenwerkingen...
De mooiste deals en samenwerkingen...

Let's work together

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress.
Working together is success” (Citaat: Henry Ford)

Voor alle samenwerkingen van Valk Exclusief met derde partijen, moet je bij team partnerships zijn. Gezamenlijk met de meest uiteenlopende en inspirerende partners, zorgen we jaarlijks voor honderden ludieke en creatieve acties en concepten door het hele land.

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Op deze afdeling zijn wij dag in dag uit bezig met het koppelen van hoogstaande merken aan Van der Valk Exclusief. In deze samenwerkingen zijn we constant opzoek naar het gezamenlijke belang, van de betreffende partner en het belang van Valk Exclusief. Dit om de ultieme win-win situatie te creëren, waarbij beide organisaties terugkijken op een uiterst geslaagde samenwerking.

Onze aanpak

Onze aanpak

Flexibiliteit, creativiteit en een duurzame relatie is hierin onze standaard. Wij werken niet samen volgens een bepaald vast format, wij luisteren naar onze partners en zijn dan ook geprikkeld om te leren van hun expertise en die van ons te delen. Iedereen heeft een eigen mening en een eigen invalshoek. Dat iemand anders denkt dan jij, niet per se verkeerd te zijn. Belangrijk is dat je je kunt inleven in de denkwijze van iemand anders. De leukste en avontuurlijkste attractieparken, bekende Nederlanders, de bekende tv-zenders, interessante magazines, auto leveranciers, grote online productverkoop platformen. Geen mogelijke partner zullen we afslaan, omdat we vanuit elke commerciële invalshoek de samenwerking bekijken.

Onderhoud gasten relatie

“Its the personal connection that makes the difference!”

Onze nieuwsbrief database wordt jaarlijks groter en groter. Deze ruim 360.000 gasten, zijn onze meest dierbare doelgroep en daar willen wij dan ook goed voor zorgen.

Om draagvlak te creëren en de gasten betrokken te houden, voeren we jaarlijks veel win acties uit. Deze win acties worden doorgevoerd via speciale online actie pagina’s en via social media. Vaak zijn dit win acties waar actuele onderwerpen aan verbonden zijn. Denk hierbij aan landelijke wedstrijden/ races op het gebied van voetbal, schaatsen en niet te vergeten “onze’’ Max Verstappen in de Formule 1. Men kan dan deelnemen door een voorspelling of eindstand in te voeren.
Ook voeren wij vaak win acties uit in samenwerking met partners, waarbij hun producten, tickets en of diensten als prijzen beschikbaar worden gesteld.