Direct naar de contentDirect naar de footer
Online gezien worden? Geen probleem!
Online gezien worden? Geen probleem!

Online marketing? Eitje.

Team Marketing bestaat uit meerdere leden die samen verantwoordelijk zijn voor de volgende taken:

 • Nieuwsbrieven
  Wekelijks gaan er drie overkoepelende nieuwsbrieven uit: op dinsdag de DinsdagDeal. Hierin staat 1 hotel centraal met een scherpe actie. Aanmelden kan telefonisch of per mail. De aanvragen hiervoor gaan hard, dus wees er op tijd bij! Daarnaast verzorgen wij de overkoepelende Valk Voordeel nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan scherpe acties van verschillende hotels. Deze nieuwsbrief wordt iedere vrijdag verzonden. Op zondag gaat deze nieuwsbrief er nog eens uit, met extra urgentie naar de gast om snel te profiteren van de acties. Heeft u een scherpe actie voor in deze nieuwsbrief? Neem contact met ons op.

  Daarnaast verzorgen wij in samenwerking met de hotels hotel eigen nieuwsbrieven. Heeft u een actie, restaurantactiviteit of ander nieuwtje wat u graag wilt uitlichten in een eigen nieuwsbrief? U heeft zelf de mogelijkheid om een nieuwsbrief in elkaar te zetten. Hulp nodig? Wij staan voor u klaar!
 • Valk Voordeel krant
  Ieder seizoen komt de ValkVoordeel.nl krant uit. Naast de landelijke acties krijgt ieder hotel de ruimte om een hotel eigen arrangement uit te lichten. Ieder seizoen vragen wij u de input hiervoor aan te leveren. Deze uitvraag vindt plaats via Workplace. Daarnaast is er de jaarplanning. Nog niet op de hoogte van deze planning? Bel of mail ons gerust. We houden u graag op de hoogte.

  Tijdige aanlevering van de input zorgt ervoor dat u als hotel zijnde voldoende tijd heeft om eventuele feedback te geven. Op die manier kan deze feedback tijdig verwerkt worden en kan de krant uiteindelijk op tijd naar de drukker.

 • Overige werkzaamheden
  Naast eerder genoemde werkzaamheden besteden wij onze tijd aan het contact tussen onze partner in AB testen ‘Online Dialogue’ en ons team. Op die manier blijft het mogelijk om het hele jaar door AB testen te draaien op uw en onze websites. Dit om de websites iedere keer weer te optimaliseren.
  Verder ondersteunen wij onze collega’s daar waar mogelijk. Denk hierbij aan de webshop, het schrijven en beheren van SEO teksten en het Kids programma. Ook zijn wij tegenwoordig druk bezig met personaliseren en segmenteren!