Direct naar de contentDirect naar de footer
Onze websites; we zijn er content mee!
Onze websites; we zijn er content mee!

Alle websites, altijd up-to-date

Het bijhouden van de Valk Exclusief en hotelwebsites is dagelijkse kost voor ons als content medewerkers. Wij zorgen dat we altijd up-to-date zijn. Daarnaast doen we ook een stukje support naar de hotels toe, die onze hulp nodig hebben met het aanpassen van de websites.

Hotelwebsites

Hotelwebsites

Alle Valk Exclusief hotels beschikken over een mooie en goedwerkende website die bij ons in beheer zijn. Wij zorgen er dagelijks voor dat deze websites up-to-date zijn met de laatste aanbiedingen, belangrijkste arrangementen en mooie foto's. Dit ligt gedeeltelijk ook bij de hotels zelf, waarin we ondersteunend zijn wanneer zij hier vragen of onduidelijkheden over hebben.

Overkoepelend

Overkoepelend

Naast de hotelwebsites, hebben we ook onze eigen websites, waaronder bijvoorbeeld www.valkexclusief.nl en www.valkvoordeel.nl. Vanzelfsprekend verzorgen we voor deze websites ook alle content. We zorgen dat altijd de laatste en nieuwste dingen online staan en dat de mooiste foto's hier gebruikt worden om er voor te zorgen dat deze websites er altijd goed uit zien!

Samenwerken met...

Samenwerken met...

Een goede content-afdeling is nergens zonder een goede design-afdeling. Daarom werken we nauw samen met onze designers om altijd tot de mooiste en beste resultaten komen op onze websites.