Direct naar de contentDirect naar de footer

OK

Valk Exclusief geeft u de mogelijkheid om met uw mobiel te betalen. Hoe? Met OK! De OK-app werkt als slimme portemonnee op iedere smartphone. In de OK-app kunt u eenmalig uw gegevens registreren en uw bankpassen koppelen. Daarna kunt u eenvoudig en snel aankopen doen bij Valk Exclusief. Zonder steeds opnieuw gegevens in te voeren. Download en activeer dus direct uw eigen OK-app!

De OK-APP

De OK-APP

In de OK-app voegt u eenvoudig al uw bankpassen, klantenkaarten, coupons, spaaracties en ID’s toe. Betalen met de OK-app gaat heel eenvoudig. In de winkel, online, onderweg en aan de deur. U selecteert de bankrekening waarmee u wilt betalen, geeft uw eigen, 5-cijferige OK-code en krijgt uw bon automatisch geleverd in de OK-app. Zo heeft u altijd alles bij zich en raakt u nooit meer een bon kwijt.

OK bij Valk Exclusief

Bij Valk Exclusief kunt u nu uw online boekingen betalen met de OK-app. Na het aanmaken van de reservering kunt u kiezen voor deze innovatieve betaalmethode. Het volgende stappenplan helpt u de betaling te doorlopen zodat u in een mum van tijd uw boeking betaald heeft.


Kies voor betalen met OK. Op uw computer of tablet verschijnt dan een QR-code, die u kunt scannen vanuit uw OK-app. Boekt u vanaf uw mobiele telefoon, wordt de OKapp automatisch geopend. U selecteert de gewenste betaalrekening en kiest in het volgende scherm het juiste woonadres. U kunt uw gespaarde saldo bij Valk Exclusief nog inzetten. Na het betalen kunt u de bon terugvinden in de app.